VINE A MAS BAGET AQUEST ESTIU. JA TENIM PREPARADES LES COLÒNIES D'AIGUAVENTURA AMB DINAMIKS!

05/03/2016

L'estiu és temps de fer la maleta i deixar-te endur per les emocions. Des de DINAMIKS oferim unes colònies pensades per aquells nens i nenes que els hi agradi l'aventura amb la frescor de l'aigua. Per això, les colònies d'Aiguaventura són un format ideal perquè vinguis amb els teus amics i descobreixis quin món t´ha preparat el nostre equip de monitors. Un centre d'interès ple de personatges enigmàtics serà ppresent en totes les activitats amb moltes sorpreses amagades.

*Servei inclusiu amb infants amb TEA.

 

Activitats:

-Parc d'aventures Vies Altes: 5 circuits de ponts aeris, de troncs, d'escales, xarxes i molts més t'esperen per veure quin nivell et farà suar de valent per acabar-lo. Això no és tot! Unes tirolines fins a 200 metres de llargada i 40 d'alçada pels amants de la velocitat et trauran l¡adrenalina que portes a dins.

-Esports acuàtics a la Costa Daurada: Agafa la tovallola i la xcrema solar que t'espera una llarga jornada a la platja amb la millor selecció d'esports acuàtics. Kayac, paddel surf i la gran atracció del banana boat et faran gaudir de la platja.

-Raid Orientació: una gran oportunitat per treballar en equip i sumar esforços per superar les proves que els monitors de Dinamiks muntaran pels voltants de la casa de colònies. qui serà l'èquip que trobi i superi totes les proves?

-Cinema a la fresca: Un dia a la setmana gaudirem d'una bona projeccií d'una pel·lícula oberta a propostes originals.

-Jocs de nit: Nits d'estiu és sinònim de festa i a Dinamiks cada nit serà una oportunitat per fer TVShows, vetllades i discoteca.

-Jocs de rol: Com ja és tradició a les colònies de Dinamiks una nit serà reservada per jugar al joc de rols per excel·lència: l'Estratego, on aquest any hem introduït NOVETATS per fer del joc de la bandera la millor nit de totes.

-Tardes de dinàmiques: Cada dia els grups de nens inenes viatjaran en un món d'aventures relacionar amb el centre d'interès d'aquest any. Fins l'últim moment no desvetllarem.

-Trekking a la Serra de la Mussara: Ens calçarem amb les botes de muntanya i anirem d'excursió pels senders que ens portaran a tenir les millors vistes de les cingleres.

-Piscina diària: Cada dia hi haurà una estona de piscina per passar-nos d'allò més bé!

-Festival Summertime 2016: L'última nit, la més esperada per tothom acomiadarem aquestes colònies amb molta música i ganes de festa.

 

Inclou:

Transport d'anada des de Sant Cugat

Pensió completa (menjar casolà)

Monitoratge 24 h

Samarreta i fotos de record

Assegurança

Descompte fins al 10%

IVA

FAQ

 

Preus:

5 dies: 299€

7 dies: 399€ 

 

 

 

Informació i inscripcions: 

http://www.dinamiks.cat/